ONZE GESCHIEDENIS
Met liefde bereid
Sabrina heeft heel haar leven met hart en ziel gewerkt in de bekendste traiteur van Berchem die haar ouders hebben opgericht in 1986.
Voorheen hadden haar ouders een restaurant op de Groenplaats kortom draaide heel haar leven rond koken en voeding.
Sabrina haar vader Freddy was chef kok in verschillende gerenommeerde restaurants. Haar moeder Anna of beter gekend als LA MAMMA die afkomstig is van Atina (Lazio) kookte van kinds met haar vader. Haar ervaringen heeft ze van haar ouders meegekregen.
Samen hebben de ouders hun kennis doorgegeven aan hun dochter maar in 2012 besloot Sabrina een andere weg in te slaan nadat de traiteur te Berchem verkocht was. Ze besloot om mee in het bedrijf van haar man Daniel te gaan werken.
Echter bleek de passie en microbe voor het koken nooit verdwenen te zijn. Daarom besloten wij om de stap te zetten en deze traiteur te openen.
Daniel heeft ook de passie van het koken in zijn vingers zitten en kreeg een opleiding van de 3 bekwaamste mensen Sabrina en haar ouders.
— FILOSOFIE ACHTER HET WITTE SCHORT —
Wij koken voor u en uw vrienden
VERSE INGREDIËNTEN
Dagelijkse verse bereide gerechten met zelf gedraaide pasta bladeren en vullingen
ONZE CHEF DE CUCINA
Sabrina Balemans
Daniel Van Aeken
gezondheid
door gebruik van verse ingrediënten en zelfgemaakte bouillons zijn onze gerechten arm aan vet, zout en bewaringsmiddelen